Onze aanpak

Van offerte tot oplevering
en nazorg

1 Offerte op basis van lastenboek

Na offerteaanvraag maken we voor jou een offerte op basis van het lastenboek. Ons voorstel bevat alle benodigde materialen en werken passend voor jouw bouwproject. Naast de standaard zaken houdt Porta Nova ook rekening met de factor akoestiek. Dat voorstel wordt vervolgens aan jou voorgelegd.

2 Keuze deuren

Na het tekenen van de offerte gaan onze mensen van start met de planning van jouw project. Als bouwpromotor of aannemer kies je zelf of je eindklanten/bewoners in onze toonzaal mogen komen kiezen. Zij krijgen professioneel keuzeadvies en een
persoonlijke offerte.

Als bouwpromotor of aannemer hoef je dus geen tijd te investeren in deze communicatie, die regelen wij volledig voor jou!

3 Oplevering en nazorg

Bij akkoord van alle partijen en als het pleisterwerk achter de rug is, starten onze medewerkers met de opmeting van de deurgaten. Alles wordt zorgvuldig opgelijst en alle materialen gaan in bestelling.

Tussen 3 à 12 weken na opmetingen kan Porta Nova doorgaans al starten met de plaatsing. Standaard tubespaandeuren zijn steeds op voorraad, die
kunnen erg snel opgeleverd worden. Eventuele bewerkingen en het produceren van kozijnen gebeurt in ons eigen atelier. Daarmee zijn we snel en flexibel in oplevering.

We gaan voor oplossingen die lange tijd meegaan. Een goede nazorg is daarom een evident maar belangrijk aspect voor Porta Nova.