Geef dieven geen kans met een inbraakwerende deur

Wist je dat er elke dag gemiddeld 141 inbraken zijn in België? Reden temeer om te investeren in robuuste veiligheidsdeuren.

 

Waarom inbraakwerende deuren kopen?

Sieraden, laptops, elektrisch gereedschap… zijn het favoriete doelwit van inbrekers. Al deze spullen zijn honderden of duizenden euro’s waard. En sommige zijn helemaal onbetaalbaar, zoals een erfstuk van een overleden grootouder.

Toch zijn gestolen goederen het minste van je zorgen. Want een inbraak heeft ook een emotionele impact. Je voelt jezelf onveilig.

Inbraakwerende deuren zorgen voor gemoedsrust. Zelfs als je nooit het slachtoffer van een inbraak was. Preventief investeren in een goede inbraakbeveiliging zal je heel wat zorgen besparen. Want zoals het spreekwoord zegt: beter voorkomen dan genezen.

Toepassingen

Gebruik inbraakwerende deuren in:

  • Appartementen
  • Kantoren
  • Winkels
  • Magazijnen

Weerstandsklassen

Het is perfect mogelijk om een standaard deur inbraakwerend te maken met aangepast beslag, meerpuntsloten, dievenklauwen en een veiligheidsrozet.

Maar er bestaan ook gecertificeerde anti-inbraakdeuren. Die zijn verkrijgbaar in diverse weerstandsklassen, gaande van WK2 tot WK6.

WK6 is de hoogste veiligheidsklasse. Deze deuren kunnen krachten tot 1.500 kg weerstaan. Een ervaren inbreker zou meer dan 50 minuten nodig hebben om een WK6-deur te forceren.

Tip: sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting wanneer je dit soort anti-inbraakdeuren installeert.

Inbraak & brand

Wil je inbraakwerende deuren die ook als branddeuren dienen? Dat is geen enkel probleem. Porta Nova heeft veiligheidsdeuren die tegen brand én inbraak beschermen.

 

Prijs weten voor inbraakwerende deuren?

Stevige veiligheidsdeuren vakkundig geplaatst in jouw bouwproject