HPL binnendeuren in diverse stijlen

Duurzaamheid en design gaan hand in hand bij HPL deuren. Met hun stijlvolle uitstraling en kras- en stootvaste afwerking combineren ze het beste van twee werelden.

 

Wat zijn HPL deuren?

HPL deuren zijn binnendeuren met een toplaag van ‘High Pressure Laminate’. De harde kunststoflaag is krasbestendig en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Dat maakt deze gestratifieerde deuren perfect geschikt voor intensief gebruik.

Alle voordelen op een rijtje

Kan tegen een stootje

HPL deuren zijn kras- en stootbestendig. Ze gaan dus lang mee.

Onderhoudsvriendelijk

Omdat HPL niet poreus is, is het deurblad makkelijk schoon te maken.

Vele ontwerpmogelijkheden

Effen kleuren of een trendy motief; er zijn talloze ontwerpen verkrijgbaar.

Geschikt voor vochtige omgevingen

Deze deuren kan je zonder problemen in vochtige ruimtes gebruiken.

HPL deuren passen overal

Zoals je van Porta Nova gewend bent, hebben we een ruime selectie HPL deuren. Breed of smal, enkel of dubbel; er is voor elk wat wils. Het kleurassortiment is ook bijzonder uitgebreid. Naast de klassieke kleuren als wit, grijs en zwart zijn er een heleboel opvallende tinten om uit te kiezen. Liever een houtmotief? Geen probleem! Voor elk interieur hebben we een passende HPL deur.

Jouw partner voor grote projecten

HPL deuren zien we vaak terug in grotere gebouwen, zoals scholen, woonzorgcentra en kantoren. Gelukkig zijn deze grote volumes geen enkel probleem voor Porta Nova. We hebben namelijk een uitgebreide voorraad. Reken dus op een snelle levering en plaatsing.

 

Prijs weten voor HPL deuren?

Stoot- en krasvaste deuren vakkundig geplaatst in jouw bouwproject