Deuren met een brandweerstand van 30 of 60 minuten

Slaap op beide oren met de brandwerende deuren van Porta Nova. Onze branddeuren voldoen aan de strengste normen en worden zorgvuldig geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

 

Brandwerende deuren redden levens

Een goede brandveiligheid begint tijdens de ontwerpfase. Door het gebouw op te delen in kleinere brandcompartimenten, zal het vuur zich minder snel verspreiden. Hierdoor is de brand makkelijker te bestrijden en heeft men extra tijd voor de evacuatie.

Brandwerende deuren maken een belangrijk deel uit van deze compartimentering. Omdat hun brandweerstand minimaal gelijk is aan die van de wanden en vloeren, vormen ze geen zwakke plek.

Een branddeur voor elk project

Brandwerende deuren vind je overal. Niet alleen in de utiliteitsbouw (fabrieken, kantoren, scholen, ziekenhuizen…), maar ook in de woningbouw. Dat komt omdat branddeuren goede akoestische eigenschappen hebben. Ze zijn dus perfect als toegangsdeur tot een appartement.

Het ontwerp van deze deuren is trouwens sterk veranderd de voorbije jaren. Branddeuren hebben niet langer een stijlloze industriële uitstraling. Vandaag de dag kan je ze amper onderscheiden van een standaard deur.

Soorten brandwerende deuren

Onze branddeuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Enkele deur, dubbele deur of schuifdeur
  • Met houten of stalen kozijnen
  • Als schilderdeur of afgewerkte kwaliteit

Porta Nova is een gecertificeerde plaatser

Porta Nova plaatst deuren die het Belgische BENOR-ATG keurmerk dragen en voldoen aan de Europese norm EN 16034:2014. Bovendien worden we door het Instituut voor Brandveiligheid (ISIB) erkend als gecertificeerd plaatser. Kortom; voor brandwerende deuren ben je aan het juiste adres.

Prijs weten voor brandwerende deuren?

Hoogwaardige branddeuren vakkundig geplaatst in jouw project